BEGELEID WONEN

Wij hopen op korte termijn meer informatie te kunnen geven over onze dienstverlening begeleid wonen. Het doel is om een kleinschalig wooninitiatief aan te bieden van 10 tot 12 studio’s met beschikking tot eigen sanitair. De huur voor de studio wordt door de cliënt betaald vanuit de WAJONG uitkering. De 24- uurs zorg die wij aanbieden aan de cliënt, is afgestemd op de ZZP status. Mocht de cliënt meer zorg willen inkopen, dan is dat op kosten van de cliënt of ouder/verzorger zelf.

Onze doelgroep zijn cliënten vanaf de leeftijd vanaf 18 jaar met een ZZP status van 4 tot en met 6. De woongroep gaan wij zoveel mogelijk op elkaar afstemmen, zodat de bewoners zich veilig en volwaardig voelen.

Op dit moment zijn wij met de gemeente in gesprek om het wooninitiatief te realiseren. Middels de website en onze facebookpagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij hopen snel duidelijkheid te kunnen geven over de verdere ontwikkelingen.

Wil je je alvast inschrijven voor begeleid wonen of op de hoogte gehouden worden, vul dan het contactformulier in.  JMVR neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Wil je contact met ons opnemen: dit kan via ons telefoonnummer, e-mail of door het invullen van het contactformulier.

085-0041378

info@jmvrzorgt.nl

JMVR Zorgt
Jan van Avennesstraat 32 (1e etage)
3117 PR Schiedam