JMVR Zorgt is een in Schiedam gevestigde organisatie voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Wij bieden werk gerelateerde/zinvolle dagbesteding, zaterdag opvang en logeren aan. Onze visie is, dat cliënten zich thuis moeten voelen op de dagbesteding waar zij komen. Of dit nu vrijetijdsbesteding is of werk gerelateerde/zinvolle dagbesteding.  Iedereen is even belangrijk en telt mee. Om dit alles te creëren is onze locatie zo huiselijk mogelijk ingericht en werken wij in kleine groepen. Ons personeel en de vrijwilligers komen met als doel de cliënten fijne tijd te bezorgen en hun talenten te ontwikkelen. “Doen wat je leuk vindt”, dat is ons streven.  JMVR Zorgt heeft een divers aanbod aan werk gerelateerde/zinvolle dagbesteding. Meer informatie vind je op onze pagina onder “onze diensten”.

Op de zaterdagen staan wij klaar om leuke dingen met elkaar te doen, zoals knutselen, naar buiten gaan, spelletjes doen en dagjes weg te gaan. Wij merken dat de cliënten op deze groep elkaar echt zien als vrienden. Dat is het doel van deze dagen “leuke dingen doen met vrienden”. Tijdens schoolvakanties organiseren wij ook activiteiten.

Als voorbereiding op het begeleid wonen, bieden wij logeren aan. Op onze locatie zijn 2 slaapkamers aanwezig. In de nabije toekomst willen wij begeleid wonen aan gaan bieden. Hierover zijn wij in gesprek met diverse partijen.

Wil je meer weten over onze organisatie of wil je de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent altijd welkom om eens een kijkje te nemen bij ons op locatie en vragen te stellen.

Contact

Wil je contact met ons opnemen: dit kan via ons telefoonnummer, e-mail of door het invullen van het contactformulier.

085-0041378

info@jmvrzorgt.nl

JMVR Zorgt
Jan van Avennesstraat 32 (1e etage)
3117 PR Schiedam

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.