JMVR Zorgt is een in Schiedam gevestigde organisatie voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Wij bieden werk gerelateerde/zinvolle dagbesteding aan. Onze visie is, dat cliënten zich thuis moeten voelen op de dagbesteding waar zij komen. Iedereen is even belangrijk en telt mee. Om dit alles te creëren is onze locatie zo huiselijk mogelijk ingericht en werken wij in kleine groepen. Ons personeel en de vrijwilligers komen met als doel de cliënten fijne tijd te bezorgen en hun talenten te ontwikkelen. “Doen wat je leuk vindt”, dat is ons streven.  JMVR Zorgt heeft een divers aanbod aan werk gerelateerde/zinvolle dagbesteding. Meer informatie vind je op onze pagina onder “onze diensten”.

JMVR Zorgt staat in nauw contact met verschillende VSO scholen in de regio. Voor de leerlingen van deze scholen hebben wij stage plaatsen beschikbaar.  Leuke dingen doen in vrije tijd vinden wij ook erg belangrijk. Daarom organiseren wij in de schoolvakanties leuke uitstapjes of een kort verblijf op een vakantiepark. 

In de nabije toekomst willen wij begeleid wonen aan gaan bieden. Hierover zijn wij in gesprek met diverse partijen. Wil je meer weten over onze organisatie of wil je de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent altijd welkom om eens een kijkje te nemen bij ons op locatie en vragen te stellen.

Contact

Wil je contact met ons opnemen: dit kan via ons telefoonnummer, e-mail of door het invullen van het contactformulier.

085-0041378

info@jmvrzorgt.nl

JMVR Zorgt
Jan van Avennesstraat 32 (1e etage)
3117 PR Schiedam