JMVR Zorgt biedt zinvolle/arbeidsmatige dagbesteding aan van maandag tot en met vrijdag. De begeleiding van JMVR Zorgt vindt plaats in kleine groepen. Wij streven naar een begeleiding van een begeleider op vier tot zes cliënten.  Momenteel bestaat onze groep cliënten uit (jong) volwassen uit de leeftijd van 16 tot en met 21 jaar.  Om de groepen goed op elkaar af te kunnen stemmen, bieden wij zorg aan een doelgroep met ZZP 4 tot en met ZZP 6.

Zinvolle/arbeidsmatige dagbesteding

Net als voor iedereen is het ook voor mensen met een verstandelijke beperking belangrijk om de dag zinvol in te delen en werkzaamheden te doen die bij ze past. Zo leren en ontwikkelen wij ons als mens, voelen ons gewaardeerd en doen wij sociale contacten op. De begeleiding van JMVR Zorgt heeft altijd aandacht voor de behoeften en talenten van de cliënten. JMVR Zorgt heeft contacten met diverse organisaties waarvoor werkzaamheden worden gedaan. De werkzaamheden zullen daarom op vooraf bepaalde vaste dagen worden uitgevoerd, veelal op de locatie van JMVR. Het is voor de cliënten mogelijk om af en toe een bezoek te brengen aan de organisaties, zodat zij kunnen zien waar hun werk terecht komt en waar het voor gebruikt wordt. Binnen JMVR Zorgt noemen wij onze cliënten “medewerkers”. De cliënten komen immers naar hun werk. Wij zullen zoveel mogelijk kijken naar welk werk het best past bij de cliënt, zodat hij of zij weer met een blij en tevreden gevoel naar huis kan keren.

Soorten dagbesteding die JMVR aanbiedt:

  • Horeca: Werken in lunchroom de Erker en het bakken van taarten
  • De creatieve werkplaats: Restylen van meubelen, maken van woon accessoires (onder andere het maken van kaarsen, zeepjes, kaarten, vazen, bloempotjes) schuren, verven, knutselen ect. Deze artikelen worden verkocht. De opbrengst wordt besteed aan de cliënten.
  • Industrie: Diverse werkzaamheden voor Nemad te Schiedam, o.a. het in elkaar zetten van verfrolletjes, het bewerken van verfkwasten, het sorteren van schroefjes en moertjes.
  • Bestickeren van cadeau artikelen voor Lunchroom Mamamo in Nesselande.

Op onze facebookpagina en Instagram kun je onze activiteiten en ontwikkelingen volgen. 

Stageplaats voor VSO leerlingen

JMVR Zorgt biedt stage plaatsen en werkt met diverse VSO scholen samen. Heb je interesse, neem dan contact op met school of rechtstreeks met ons. Wij zullen vervolgens kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Dit kan door een mail te sturen naar info@jmvrzorgt.nl

Contact

Wil je contact met ons opnemen: dit kan via ons telefoonnummer, e-mail of door het invullen van het contactformulier.

085-0041378

info@jmvrzorgt.nl

JMVR Zorgt
Jan van Avennesstraat 32 (1e etage)
3117 PR Schiedam