JMVR biedt dagbesteding aan van maandag tot en met zondag. Hierbij is het ook mogelijk ook mogelijk om een of meerdere dagen te blijven logeren. De begeleiding van JMVR vindt plaats in kleine groepen. Wij streven naar een begeleiding van een begeleider op vier tot zes cliënten. Dit is afhankelijk van de groepssamenstelling. JMVR biedt twee soorten dagbesteding aan; buitenschoolse opvang (vanaf 12 jaar) en arbeidsmatige dagbesteding (vanaf 18 jaar).

Tijdens de vakanties tijd doorbrengen met vrienden en vriendinnen bij JMVR?

Tijdens vakanties biedt JMVR vakantie opvang aan. De activiteiten tijdens de vakantieperiodes worden ruim van tevoren bekend gemaakt. De cliënt kan zich hiervoor op flexibele dagen inschrijven.

Op zoek naar leuk en zinvol werk?

Net als voor iedereen is het ook voor mensen met een verstandelijke beperking belangrijk om deel te nemen aan het arbeidsproces. Zo leren en ontwikkelen wij ons als mens, voelen ons gewaardeerd en doen sociale contacten op. JMVR heeft contacten bij diverse organisaties waar het voor de cliënt mogelijk is om te werken. Structuur is hierbij belangrijk. De werkzaamheden zullen daarom op vooraf bepaalde vaste dagen worden uitgevoerd. Wij zullen zoveel mogelijk kijken naar welk werk het best past bij de cliënt, zodat hij of zij weer met een blij en tevreden gevoel naar huis kan keren. JMVR biedt werk gerelateerde dagbesteding aan vanaf 18 jaar.

Wij blijven zoeken naar uitbreiding van activiteiten die wij aan kunnen bieden. Wanneer de cliënt al gebruik maakt van dagbesteding, zullen wij deze persoonlijk op de hoogte stellen. In andere gevallen leest u de uitbreiding op onze website.  Op onze facebookpagina en Instagram kan je onze activiteiten en ontwikkelingen volgen.

Wanneer de cliënt vervoer nodig heeft van en of naar de dagbesteding, brengen wij hiervoor een bedrag in rekening. Dit kan betaald worden vanuit de PGB, mits dit geïndiceerd is. De mogelijkheden qua afstand zijn in overleg.

Door de nog geldende corona maatregelen, hebben wij de start van onze activiteiten wederom moeten uitstellen.  Je kunt je wel alvast aanmelden voor de dagbesteding middels het contactformulier.

Contact

Wil je contact met ons opnemen: dit kan via ons telefoonnummer, e-mail of door het invullen van het contactformulier.

085-0041378

info@jmvrzorgt.nl

JMVR Zorgt
Jan van Avennesstraat 32 (1e etage)
3117 PR Schiedam

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.