JMVR Zorgt biedt dagbesteding aan van maandag tot en met zaterdag. Het is het ook mogelijk ook om een of meerdere dagen te blijven logeren. De begeleiding van JMVR Zorgt vindt plaats in kleine groepen. Wij streven naar een begeleiding van een begeleider op vier tot vijf cliënten. Dit is afhankelijk van de groepssamenstelling. JMVR Zorgt biedt twee soorten dagbesteding aan; weekend en vakantie opvang (vanaf 16 jaar) en arbeidsmatige/zinvolle dagbesteding (vanaf 18 jaar). Om de groepen goed op elkaar af te kunnen stemmen, hebben we als doelgroep ZZP 4 tot en met ZZP 6 vastgesteld.

Activiteiten op de zaterdagen en de schoolvakanties

JMVR Zorgt biedt activiteiten aan op de zaterdagen en schoolvakanties. Deze opvang is voor cliënten tussen de 16 en 23 jaar.  Het gevoel geven dat we leuke dingen ondernemen met een groep vrienden, dat is wat wij hier mee willen bereiken. Wij vinden het belangrijk dat de cliënten mee kunnen doen in de maatschappij en voldoende sociale contacten hebben. De activiteiten tijdens de vakantieperiodes worden ruim van tevoren bekend gemaakt. De cliënt kan zich hiervoor op flexibele dagen inschrijven. Wij organiseren ook korte vakanties in eigen land.

Op zoek naar zinvolle of arbeidsmatige dagbesteding, waarbij gekeken wordt naar jouw talenten?

Net als voor iedereen is het ook voor mensen met een verstandelijke beperking belangrijk om de dag zinvol in te delen en werkzaamheden te doen die bij ze past. Zo leren en ontwikkelen wij ons als mens, voelen ons gewaardeerd en doen sociale contacten op. Hierbij is structuur belangrijk. JMVR Zorgt heeft contacten met diverse organisaties waarvoor werkzaamheden worden gedaan. De werkzaamheden zullen daarom op vooraf bepaalde vaste dagen worden uitgevoerd, veelal op de locatie van JMVR. Het is voor de cliënten mogelijk om af en toe een bezoek te brengen aan de organisaties, zodat zij kunnen zien waar hun werk terecht komt en waar het voor gebruikt wordt.  Wij zullen zoveel mogelijk kijken naar welk werk het best past bij de cliënt, zodat hij of zij weer met een blij en tevreden gevoel naar huis kan keren.

Soorten dagbesteding die JMVR aanbiedt:

  • Horeca; Werken in lunchroom de Erker en het bakken van taarten
  • De werkplaats: Restylen van meubelen, maken van woon accessoires, schuren, verven, knutselen ect.
  • Manege: de verzorgen van de paarden en alles wat hierbij komt kijken.
  • Diverse werkzaamheden voor Nemad te Schiedam, o.a. het in elkaar zetten van verfrolletjes, het bewerken van verfkwasten, het sorteren van schroefjes en moertjes.
  • Bestickeren van cadeau artikelen voor Lunchroom Mamamo in Nesselande.
  • Het werken in de groenvoorziening, onder ander bij Boerderij de Groene Raat.

Er is dus werk voor de creatievelingen, technische mensen, mensen die het leuk vinden om in de horeca te werken, mensen met groene vingers en paardenliefhebbers. JMVR biedt zinvolle en werk gerelateerde dagbesteding aan vanaf 18 jaar.

Wij blijven zoeken naar uitbreiding van activiteiten die wij aan kunnen bieden. Wanneer de cliënt al gebruik maakt van dagbesteding, zullen wij deze persoonlijk op de hoogte stellen. In andere gevallen leest u de uitbreiding op onze website.  Op onze facebookpagina en Instagram kan je onze activiteiten en ontwikkelingen volgen.

Wanneer de cliënt vervoer nodig heeft van en of naar de dagbesteding, brengen wij hiervoor een bedrag in rekening. Dit kan betaald worden vanuit de PGB, mits dit geïndiceerd is. De mogelijkheden qua afstand zijn in overleg.

ZIT JE OP EEN VSO EN ZOEK JE EEN STAGE PLEK? JMVR Zorgt biedt stage plaatsen en werkt met diverse VSO scholen samen. Heb je interesse, neem dan contact op met school of rechtstreeks met ons. Wij zullen vervolgens kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Contact

Wil je contact met ons opnemen: dit kan via ons telefoonnummer, e-mail of door het invullen van het contactformulier.

085-0041378

info@jmvrzorgt.nl

JMVR Zorgt
Jan van Avennesstraat 32 (1e etage)
3117 PR Schiedam

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.