JMVR streeft naar een woon -en leefomgeving voor cliënten, waarin zij de aandacht en zorg krijgen die zij verdienen. Hierbij hebben wij als doel de cliënten zoveel mogelijk te betrekken in de maatschappij. Hierbij denken wij in mogelijkheden, waardoor we de zelfstandigheid zoveel als mogelijk stimuleren.

Voor de dagbesteding biedt JMVR zoveel mogelijk activiteiten aan op zowel binnen op locatie als in de buitenlucht, zodat de cliënt de tijd doormaakt in een gezonde leefomgeving. Daarbij stimuleren wij zo veel mogelijk lichaamsbeweging. Uiteraard is dit alles afgestemd op wat in het vermogen ligt van de cliënt. Binnen activiteiten bieden wij zoveel mogelijk in kleine groepen aan. Het activiteitenprogramma is divers, zodat de cliënt kan doen waar zijn of haar interesse ligt.

Wat betreft het wonen streven wij ernaar de woongroep niet te groot te maken, zodat het overzichtelijk blijft voor de bewoners. Wij streven naar maximaal 10 tot 12 studio’s met eigen sanitair. Daarbij willen wij ook nog twee logeerkamers ter beschikking stellen.

JMVR werkt met professionals die hun werk doen met passie en trots!

Contact

Wil je contact met ons opnemen: dit kan via ons telefoonnummer, e-mail of door het invullen van het contactformulier.

085-0041378

info@jmvrzorgt.nl

JMVR Zorgt
Jan van Avennesstraat 32 (1e etage)
3117 PR Schiedam